Something new


Fikk smykkene fra farmoren min og tanta mi!

Hva synes du?

- Marthe

har ikke ord..

Her sitter jeg med tårer i øynene, har nettopp sett en film tcmn la ut nå, der noen ungdommer sitter på bussen å trakassere og mobber en gammel dame, jeg skjønner virkelig ikke hvordan de har samvittighet til å sitte der å mobbe henne til tårer, jeg blir så ufattelig sint av å se på det her. At noen faktisk sitter der å kaller henne feit og flirer av henne når hu skriker, er det rart hun bli lei seg? Når noen jævla drittonger sitter der å trakkaserer henne. At det går an sier jeg bare..

 Dere kan se videon her : http://dbtv.no/ 


 Karen, hun som ble trakkasert av ungdommene..

Hva synes dere om saken?
 
- Marthe 

HOT

*siklesikle*

- Marthe


Sol og sommer

Det ble faktisk ganske fint vær etter hvor lang vi kom utover dagen, så det må jo utnyttes! Jeg og lillesøss lagde oss milkshake og satte oss ut i sola og koste oss.
Er det sol til dere?

- Marthe
 

Muntlig eksamen

Igår fikk jeg jo vite hva jeg kom opp i, og det ble engelsk, ble ikke nå seksualitet på meg dessverre! Men det for så være. Sitter å forbreder meg nå, men det er ikke så lett nå datan og tven står forran deg og bare roper på deg, hahah. 

Litt kos må det jo være og!
Nå skal jeg kose meg med engelsk resten av dagen,jippi! Gleder meg sånn


hva kom dere opp i?

- Marthewalsoe
 

Only Girls Things- Marthewalsoe
Bilder fra helgen!

Helga har jeg både vært på fest,brullyp, vært på filmkveld, slappet av hos pappa. Har vært en veldig koselig helg og gruer meg til uka som kommer nå, da er det nemlig muntlig eksamen som står for tur, er så nervøs for hva jeg kommer opp i at jeg holder på å pisse på meg. Håper på å komme opp i seksualitet, hehehe. Da skal jeg ikke være nervøs engang når jeg skal inn å snakk forran den skumle sensoren. Vis ikke kommer jeg til å være det nervevraket før jeg går inn.Livretten TACO, ingenting som slår taco!!hahah, låne broren min sin susp!

haha, Grue på tur folkens!!

Dette var noen få bilder som jeg har rukket å tatt i helgen, håper dere også har hatt en super helg!

Hva gjorde dere i helgen?

- Marthewalsoe 

Noen som kan lage heder til meg?

Jeg klarer bare ikke å skjønnemeg på derre header greia, ikke får jeg til å lage noe heller, så derfor spørr jeg dere! Så vis det er noen av dere som kan lage, send header på mail til meg her: marthe.bloggen@hotmail.no. Jeg vil helst ha en enkel header foreløpig. Altså bare et bilde ellernoe

Her er noen bilder dere kan bruke:   - Marthewalsoe
Brullyp

Idag sto jeg opp halv tolv for å dusje og ordne meg til jeg skulle på brullyp til søskenbarnet mitt, brullypet var veldig koselig, litt kjedelig,men ellers helt greit! Var mange taler, så begynte jeg nesten å grine, men jeg skulle holde meg, ehehe. Fine brudeparet! 

Jeg kan komme med antrekk imorra eller mandag, siden jeg fikk ikke til å ta noe bilder, siden jeg glemte det av hjemme såklart.. Glemsk skjønner dere. Nesten så jeg begynner å lure på om jeg er senil, men trur nok ikke det er tilfelle.Hva gjorde dere idag?

-marthewalsoee


 

Seieer

Kom nettopp inn døra fra kamp nå, vi vant mot Hitra 3-1. Kjempe bra jobbet av alle sammens. Akkurat nå sitter jeg å ser finalen på paradise hotell, dramadrama. Men er nok ganske hektet på det, så blir trist at det ikke er nå mer paradise etter idag. Jeg håper Camilla og Andreas vinner, så får vi se om det går deres vei.Klar til å vinne!!! :-D

Hva har du gjort idag?

- Marthewalsoe


 

Overstått eksamen

Etter å ha sittet dønn stille i 4 timer, så var jeg ferdig med eksamen. Var nok ganske godt å bli ferdig med det, har jo muntlig eksamen, som er skumlere enn noen ting, jeg er en av de som synes å stå der å se på lærerne stå å stirre rett på deg er jævli skummelt, ehehe! Kommer til å pisse på meg, neida, er sikkert ikke så ille, det bate føles slik. Håper bare at sensorne har streika jeg. Da blir jeg iallefall fornøyd.
 


Har du hadd eksamen idag?

- Marthewalsoe

 

Lykke!!

Ahh, gjett hvem som fant minnekorte til speilrefleksen idag da? MEG, jeg er så glad nå, jeg trudde jeg hadde mistet det, og da trur jeg ikke jeg har fått nytt av mamma, så da hadde jeg måttet spare til nytt og det hadde kommet til å tatt lang tid! Og da blir det iallefall ikke nå mer mobilbilder til dere! Så no blir det ordentlige bilder.


Gladpiii som har kamera igjen!! :-DD
 
- Marthewalsoe 

Eksamen imorgen!!

Da var det min tur til å ta eksamen, jeg skal opp i skriftlig engelsk, noe som jeg ble utrolig glad for, har aldri vært så glad for å høre mitt eget navn før da de leste meg opp under engelsk! Har jeg kommet opp i matte vet jeg ikke helt hva jeg skulle ha gjort! 
Dagen har gått til forbredelser til imorgen og det skal jeg gjøre mer hjemme nå, men skal også på trening ikveld med godgjengen!  Her ser dere resultater av håret også, ikke store forskjellen, men ble litt mørkere! :)

- Marthewalsoe


 

På tide!

Da var det på tide å farge håret igjen, har litt ettervekst så da fikk jeg mamma til å farge det til meg, sitter bare å venter på at hu skal legge småtrolla sånn at hun får farget det!Der er hårfargen jeg bruker, nr 3, dark brown!


Her er foresten bestevennen min, litt trist å tenke på at jeg har en bamse som bestevenn, no friends.. Neida tuller.

wish me good luck!

- Marthewalsoe

 

Kvelden igår

Heisann! Det ble vist fest på meg ikveld, så da dro jeg og ei vennine på privfest til en kompis, det var egentlig ganske tamt i starten, men angrer ikke et sekund på at jeg dro.
Det ble ganske trivelig etter hvert og jeg fikk en utrolig bra kveld. Kom ganske mange som jeg ikke viste hvem var, men trivelig var det uansett.
Dette ble da kveldens outfit! Hahahaha, en som har kommet seg i form må en si!

Ble ikke så mange bilder på grunn av at kameraet streika!

Hva gjorde du igår?-Marthewalsoe ♥

 


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012


Bilder
Blogg
Foto
Hverdag
Innkjøp
inspo
Instagram
Mat
Meg
Outfit
Reklame
Sitater
Sommer

bilde
hits