SOOOL

Da har sola kommet tilbake, og det ligner faktisk litt på sommer nå. Har jo bare vært regn de siste ukene, så nå var det på tide med sol. 


LIgger i chillen i sofaen uteHar nemlig satt opp teltgreier ute.HAHA, failed forsøk


hehe..

Nå skal jeg kose meg videre i sola, heidåå

Har dere sol?

- Marthe


 

Belieber

Da har faktisk jeg fått helt dilla på Justin Biber etter å ha hørt nye sanger og innsett hvor kjekk han egentlig er, love him ♥ 


Disse går om og om igjen gjennom hele dagene, liker spesielt As long as you love me.Liker dere Justin Bieber?

- Marthe

En dag igjen

Det er ganske trist å tenke på at imorgen er siste dagen min i tiende. At imorgen er siste dag vi på trinnet kommer til å være samlet er utrolig trist å tenke på. Jeg kommer til å savne så utrolig mange, klasseturene vi har hadd sammen og mye annet! Men samtidelig er det litt godt å begynne på ny skole,bli kjent med nye, bytte ut litt lærere (eheh) og starte litt på nytt. Jeg kommer jo til å møte mange av de på trinnet til neste skoleår, men det blir uansett ikke det samme. Vi har hatt et utrolig bra samhold i klassen og på trinnet og jeg har hatt trygghet sammen med de, og det er ganske viktig synes jeg, at man føler seg trygg med klassen. Så imorgen satser jeg på vannfast mascara til avsluttningen. Så håper jeg vi får en utrolig bra dag imorgen alle sammen, og en livat fest etterpå.


♥♥ Verdens beste klasse
 
 

Lørdagskos

Idag våknet jeg litt rundt 2, dusjet og ordnet meg. Følte meg lite fresh når jeg våknet, og så ikke så altfor fresh ut heller så. Dagen idag blir vell bare avlappning her hjemme, er framdeles krykkeguri (litt iallefall)
Gleder meg til jeg kan kaste de å gå normalt uten å se ut som en jævla retard når jeg prøver å gå uten krykkene. hehe.

Hva gjør dere idag?

-Marthe 

GodteriGave!!

På treninga igår fikk jeg "premie" fra trenern, noe jeg ble ganske glad for, siden det lå godteri oppi. Og jeg elsker jo godteri så dette ble jo midt i blinken for meg. Så nå skal det koses med godis og fete meg opp til jeg stikker på damekamp. Wish me good luck!
Lykke!!


Hva skal dere idag?

- Marthe 

Leik cup dag 1

Dagen startet med å stå opp halv 8, tidlig! For å så dra til leik cup, jeg hadde en utrolig morsom dag, laget mitt kom videre så vi skal dit igjen å spille imorgen også. Så det var jo gøy. 


Finvær var det også :-D


Fine Ida!


MAT, bless you


Søtersen var fornøyd med burger hun også!


Tok faktisk mange bilder av skoene mine og andre sine idag.. Aner ikke hvorfor, jeg hater jo føtter! Logisk


Synes?Endelig!

Da var jeg ferdig med det som heter skole og eksamen dette skoleåret, nå må vi bare møte opp for å ikke få fravær,haha! Vi skal sikkert begynne å ordne til avsluttningen, men det blir bare koselig så gjør meg ingenting å være på skolen den siste tiden nå. Er jo siste gang på trinnet vårt er samlet alle sammens. Kjenner det blir utrorlig trist og forlate trinnet vårt og enkeltpersoner som jeg ikke skal gå på skole med til høsten. Men det blir godt å starte på ny skole og få en ny start også! Men kommer til å savne klassen!Begynner dere på ny skole?

- Marthewalsoe 


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012


Bilder
Blogg
Foto
Hverdag
Innkjøp
inspo
Instagram
Mat
Meg
Outfit
Reklame
Sitater
Sommer

bilde
hits