Seieer

Kom nettopp inn døra fra kamp nå, vi vant mot Hitra 3-1. Kjempe bra jobbet av alle sammens. Akkurat nå sitter jeg å ser finalen på paradise hotell, dramadrama. Men er nok ganske hektet på det, så blir trist at det ikke er nå mer paradise etter idag. Jeg håper Camilla og Andreas vinner, så får vi se om det går deres vei.Klar til å vinne!!! :-D

Hva har du gjort idag?

- Marthewalsoe


 

Overstått eksamen

Etter å ha sittet dønn stille i 4 timer, så var jeg ferdig med eksamen. Var nok ganske godt å bli ferdig med det, har jo muntlig eksamen, som er skumlere enn noen ting, jeg er en av de som synes å stå der å se på lærerne stå å stirre rett på deg er jævli skummelt, ehehe! Kommer til å pisse på meg, neida, er sikkert ikke så ille, det bate føles slik. Håper bare at sensorne har streika jeg. Da blir jeg iallefall fornøyd.
 


Har du hadd eksamen idag?

- Marthewalsoe

 

Lykke!!

Ahh, gjett hvem som fant minnekorte til speilrefleksen idag da? MEG, jeg er så glad nå, jeg trudde jeg hadde mistet det, og da trur jeg ikke jeg har fått nytt av mamma, så da hadde jeg måttet spare til nytt og det hadde kommet til å tatt lang tid! Og da blir det iallefall ikke nå mer mobilbilder til dere! Så no blir det ordentlige bilder.


Gladpiii som har kamera igjen!! :-DD
 
- Marthewalsoe 

Eksamen imorgen!!

Da var det min tur til å ta eksamen, jeg skal opp i skriftlig engelsk, noe som jeg ble utrolig glad for, har aldri vært så glad for å høre mitt eget navn før da de leste meg opp under engelsk! Har jeg kommet opp i matte vet jeg ikke helt hva jeg skulle ha gjort! 
Dagen har gått til forbredelser til imorgen og det skal jeg gjøre mer hjemme nå, men skal også på trening ikveld med godgjengen!  Her ser dere resultater av håret også, ikke store forskjellen, men ble litt mørkere! :)

- Marthewalsoe


 

På tide!

Da var det på tide å farge håret igjen, har litt ettervekst så da fikk jeg mamma til å farge det til meg, sitter bare å venter på at hu skal legge småtrolla sånn at hun får farget det!Der er hårfargen jeg bruker, nr 3, dark brown!


Her er foresten bestevennen min, litt trist å tenke på at jeg har en bamse som bestevenn, no friends.. Neida tuller.

wish me good luck!

- Marthewalsoe

 

Dagen outfit!

Topp og bokse fra H&M- Marthewalsoe

Ukens quotes!

Heihei! Siden jeg er veldig glad i quotes eller sitater da på norsk, så tenkte jeg å legge ut noen få sitater hver tirsdag, har dere lyst til det?
Dagen idag har gått til eksamen forbredning, eller egentlig var vi på skolen å sov, og gjorde egentlig ingenting, men klokka 1 måtte vi møte opp for å få en link og passord til en nettsie der vi kan fobrede oss på. Synes egentlig de kunne sendt det på mail til oss, i med at de t tok 15 minutter å dele ut arkene. Men det får så være.

♥ Sometimes we expect more from others, because we would be willing to do that much for them

♥ The truth may hurt for a while, but a lie hurts forever

♥ If you have a problem, FACE IT, not facebook it

♥ Make sure your hands are clean, before you point fingers

♥ Spend life with who makes you happy, not who you have to impress

♥ Somewhere between all our laugh, long talk, stupid little fights and all our jokes.. I fell in love

♥ I couldent even forget you if i tried
 Hva synes dere?

 
- Marthewalsoe 

Min sommer 2011

Hei! Nå for øyeblikket ligger jeg bare i senga og slapper av, våknet faktisk bare for 1 time siden. Sovegris? Ja det er meg.
Nå tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om sommeren 2011, bare fordi jeg gleder meg så mye til sommerferien nå, skal til Italia med familien og bestevennina mi, holder på å dø av venting, men man får bare vente litt lengre.

Først var jeg i Tyrkia. Jeg var en plass man kalte Antalya, og bodde på Club Dem hotel. Jeg har vært på den plassen 4-5 ganger nå, men i fjor sommer var den siste turen trur jeg, med mindre mamma og gjengen finner på å dra igjen da såklart. Det er ganske fint der, eneste som er litt domt er at stranden ikke er så fin, siden der er så mye berg og steiner, men de har ordnet slik at det er en plass der det er uten steiner og sånt, så funker. Men egentlig er jeg litt lei av plassen nå. 
Dit reiste jeg med min mamma,stefar, mine to søstre ( som dere ser på bildet over)  og mine 2 onkler.

Mamma tvinge med også med på familie bilder og enkeltbilder av en sånn fotograf som var på hotellet, jeg var lite fornøyd med det, men var bare å høre på mamma, vis hu skulle være glad resten av kvelden.

Her er 2 av bildene som ble tatt, ble egentlig litt fornøyd med det øverste, så var egentlig ikke så ille uansett, bortsett fra alle tyrkerne som sto å glanet på meg, men ellers greit.


Så etter jeg kom hjem fra Tyrkia, så dro fotballlaget mitt på Ørlandscup, som vi har vært på 2 ganger nå, forige gang kom vi på 2.plass så da var vi ganske fornøyde med oss selv, men denne gangen jeg det ikke så bra, husker ikke hviken plass vi kom på, men vi vant bare en kamp, haha!


Meg og mamma!

Så resten av ferien var jeg bare hjemme, og var med venner og koste meg.Også vurderte jeg å klippe meg kort, men det ble sånn at jeg ikke gjorde alikevell, så da ble det som det var, og det er jeg egentlig ganske glad for.

Hva gjorde du i fjor sommer?
Har du også vært på Ørlandscup?

- Marthewalsoe ♥

 

Kvelden igår

Heisann! Det ble vist fest på meg ikveld, så da dro jeg og ei vennine på privfest til en kompis, det var egentlig ganske tamt i starten, men angrer ikke et sekund på at jeg dro.
Det ble ganske trivelig etter hvert og jeg fikk en utrolig bra kveld. Kom ganske mange som jeg ikke viste hvem var, men trivelig var det uansett.
Dette ble da kveldens outfit! Hahahaha, en som har kommet seg i form må en si!

Ble ikke så mange bilder på grunn av at kameraet streika!

Hva gjorde du igår?-Marthewalsoe ♥

 

Innkjøp fra helgen!

Halloen! Tenkte å vise dere litt av innkjøpene jeg gjorde i helgen. So here we go..


Topp fra BikBok
Bluse fra BikBokShorts fra Gina TricotShorts fra BikBok
Tycks?

-MartheWalsoe ♥


 

Dagen outfit!

Hei! Ah,  idag er den perfekte soledagen, solen skinner og det er utrolig varmt ute. Idag har jeg solet meg, slappet av og sjedd litt på frustrerte fruer. Resten av dagen/kvelden vet jeg ikke helt enda hva jeg skal gjøre, enten fest eller hjemmekveld, vi får se hva kvelden bringer.
Topp fra H&M
Shorts fra H&M

Hva synes dere?


 


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012


Bilder
Blogg
Foto
Hverdag
Innkjøp
inspo
Mat
Meg
Outfit
Reklame
Sitater
Sommer

bilde
hits