Min sommer 2011

Hei! Nå for øyeblikket ligger jeg bare i senga og slapper av, våknet faktisk bare for 1 time siden. Sovegris? Ja det er meg.
Nå tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om sommeren 2011, bare fordi jeg gleder meg så mye til sommerferien nå, skal til Italia med familien og bestevennina mi, holder på å dø av venting, men man får bare vente litt lengre.

Først var jeg i Tyrkia. Jeg var en plass man kalte Antalya, og bodde på Club Dem hotel. Jeg har vært på den plassen 4-5 ganger nå, men i fjor sommer var den siste turen trur jeg, med mindre mamma og gjengen finner på å dra igjen da såklart. Det er ganske fint der, eneste som er litt domt er at stranden ikke er så fin, siden der er så mye berg og steiner, men de har ordnet slik at det er en plass der det er uten steiner og sånt, så funker. Men egentlig er jeg litt lei av plassen nå. 
Dit reiste jeg med min mamma,stefar, mine to søstre ( som dere ser på bildet over)  og mine 2 onkler.

Mamma tvinge med også med på familie bilder og enkeltbilder av en sånn fotograf som var på hotellet, jeg var lite fornøyd med det, men var bare å høre på mamma, vis hu skulle være glad resten av kvelden.

Her er 2 av bildene som ble tatt, ble egentlig litt fornøyd med det øverste, så var egentlig ikke så ille uansett, bortsett fra alle tyrkerne som sto å glanet på meg, men ellers greit.


Så etter jeg kom hjem fra Tyrkia, så dro fotballlaget mitt på Ørlandscup, som vi har vært på 2 ganger nå, forige gang kom vi på 2.plass så da var vi ganske fornøyde med oss selv, men denne gangen jeg det ikke så bra, husker ikke hviken plass vi kom på, men vi vant bare en kamp, haha!


Meg og mamma!

Så resten av ferien var jeg bare hjemme, og var med venner og koste meg.Også vurderte jeg å klippe meg kort, men det ble sånn at jeg ikke gjorde alikevell, så da ble det som det var, og det er jeg egentlig ganske glad for.

Hva gjorde du i fjor sommer?
Har du også vært på Ørlandscup?

- Marthewalsoe ♥

 


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennJuni 2012
Mai 2012


Bilder
Blogg
Foto
Hverdag
Innkjøp
inspo
Mat
Meg
Outfit
Reklame
Sitater
Sommer